söndag 10 november 2013

Fars dag

Idag är det Fars dag och dottern med ä-sonen gjorde god pannkaksfrukost till sin pappa. I kväll bjuder den andra sonen med flickvän på hemmagjorda sushi. Annars tillbringar mannen dagen tillsammans med sin fotbollstokiga son framför och tittar på fotboll på tv. Det är tydligen fotboll heeela dagen i dag på tv.


Igår var jag och mannen med dottern som spelade innebandymatch i Landskrona mot Landskrona och Hofterup. De vann båda matcherna men de fick verkligen spela och det gjorde de. De har verkligen lärt sig fina passningar och de utvecklas som ett riktigt lag. Så kul att se deras utveckling. Nästa gång det är match är det vi som är värdar, söndagen den 1 december, den första advent.


Idag gick Folke bort. Fina svägerskans pappa. För 44 år sedan föddes svägerskan och gav Folke den bästa presenten, hans förstfödda och en älskad dotter. Idag på fars-dag och svägerskans födelsedag, lämnar Folke oss på deras far-dotter-dag. Sorgligt med också vackert!

Tyvärr hittade jag inte någon bättre bild på honom i datorn men bilden säger ändå väldigt mycket.

Folke var en mycket snäll man och en engagerad familjefar. Han ställde alltid upp för sina barn och barnbarn. Han hade ett oändligt tålamod och var alltid lugn trots att det stormade kring honom när alla barn härjade. På bilden firar vi min bror som fyllde år för 2 år sedan och lilla A har pappa, morfar och farfar omkring sig.

Inga kommentarer: