lördag 4 maj 2013

Sköna Maj

Skönt med helg trots att jag är överhopad med NP som ska rättas, men idag gör jag allt annat än rättar.

Veckan som gått har varit trevlig med mycket blandat innehåll. Skönt med arbetsdagar, en dag ledig och två arbetsdagar till. Lite som två fredagar denna vecka.

Valborgskvällen var vi som vanligt hos våra fina vänner och det grillades och eldades. Hua vad kallt det var i år så vi satt inne, ovanligt.

1 maj tömde vi uteförrådet och städade. Inte så mycket som försvann för där var visst redan grovrensat i höstas. Men utekrukorna kom ut och väntar nu på att fyllas med fina blommor.

I går kväll var det mamma-träff igen. Det var trevligt och det blev mycket studentfestsnack. Tre av mammorna har redan haft studentfester tidigare år.

Idag blev det premiär med att dricka kaffe ute hos grannen. Mysigt! Men innan dess var jag hos fina A som gjorde mina fötter vårfina. Nu har strumporna också av för säsongen.

Jag och mannen var iväg och handlade jord för våra palmer behövdes planteras om nu när de ska ut på uteplatsen. Vi handlade också en del sommarblommor och satte ut i en del av krukorna. Jag hoppas att frostnätterna är förbi nu denna säsong. Det ska ju bli sommarvarmt i veckan.

Nu har jag "ätit" pulverdiet i 2 av 7 veckor. Nu är jag inne i det men det är skönt att jag har tidsbestämt det för det är såå tråkigt. Jag hoppas på att bli av med socker/kolhydratsug och börja med LCHF igen studentveckan.

Inga kommentarer: