måndag 29 april 2013

Solen är här :)

 I torsdags var jag och mina biokompisar och såg Jakten med Mads Mikkelsen. Grym film! Bra men tung. Jag har så svårt att se filmer behandla orättvisa men naturligtvis förekommer det och det är bra att det tas upp ibland. Filmen handlar om en manlig förskolepedagog som blir anklagad och misstänkt för ha begripit si sexuellt på ett av barnen på förskolan dessutom hans bästa väns dotter.

Självklart ska man ta barnets ord på allvar men i denna historia sköttes allt så otroligt oproffsigt av föreståndaren på förskolan, så man blir mörkrädd.

I en utsatt situation så kommer de riktiga vännerna fram.


I helgen planerade jag och mannen inför vår sons stundade student. Vi har gjort körschema och i lördags inhandlades en del som 2 st tält 3x6m, engångstallrikar, glas och bestick och vi behövde dessutom ny grill och nytt parasoll så det fick det också bli.
Mat och vin kan vi inte handla ännu men snart ska jag börja fylla frysen med kuvertbröd, paj och kladdkaka. Någon som har form med avtagbar kant att låna ut?

Söndagen röjde vi. Vi tog ut allt ut fulhallen och stuvade om lite mer i ordning, slängde en hel del och plockade undan alla vinterkläder och skor. Skönt när det är gjort.

Inga kommentarer: