tisdag 9 april 2013

livet rullar på och jag hinner inte med att uppdatera på bloggen


Onsdagen före påsk åkte hela familjen till London. Vi började resan med buss, sedan tåg över till Kastrup för att  sedan flyga till Gatwick, London

Vi var med om mycket kul och vi såg mycket. 5,5 fullspäckade dagar blandat med allt. Naturligtvis åt vi fish and chips en gång men hann tyvärr inte få in afternoon tea i programmet.

Y-sonen och flickvännen i hotellbarnen

Hela familjen på musical. Det blev succé.

Gissa vilken föreställning vi var på?

Påskmiddag på T G I F

dotterns favoritbyggnad, Big Ben

En dag tog vi en sightseeingbuss och åkte runt och tittade på London. Det var kallt att sitta uppe under barn himmel men vi fick se mycket.

hotellbaren

London eye såg vi från flera vinklar men vi åkte aldrig i den, däremot var vi på London dugeroun. Det var en succé.

Klassik bild på Abbey Road

hotellbarnen med barnen, kvällarna samlades vi och drack en öl och spelade Uno
suddig men hela familjen samlad framför BB

Vi hade fantastiska 5 dagar tillsammans och vi hann bara med en bråkdel av vad som London kan bjuda på så vi var alla överens om att dit vill vi igen. Naturligtvis hann vi med shopping och vi var hemma hos Nettan som bjöd på kaffe/vin. Mannen och äldsta sonen var också på fotboll och y-sonen och flickvännen var på club en natt.

Hemma igen och tillbaka på jobbet var jag på teater i torsdag med en av mina klasser. Vi såg Skånes Befrielsefront, på teater 23. Mycket uppskattat och bra. Så bra att regisören och 1 skådespelare kom till klassen och pratade hur man bygger upp ett nytt samhälle och hur man måste tänka då. 

I helgen fyllde mannen år och det firades lite i omgångar. Vi hade middag tillsammans med presentutdelning i lördag, dagen innan han fyllde för på hans födelsedag var vi i en idrottshall med dottern hela dagen och tittade på när hon spelade cup, som hon till slut vann.

Ja detta är väl en kort sammanfattning på vad som har hänt sedan sist.

1 kommentar:

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Ringaren i notre dam? Skojar bara! Kul att se alla bilder Saknar Er Kram Maria