fredag 19 oktober 2012

sista hemmadagen

Idag när jag tittade mig i badrumsspegeln så såg jag att Malin börjar komma tillbaka igen. Åh så skönt! Mannen kan komma hem till sin fru och inte till en ödla.

Jag bestämde mig redan i måndags att jag stannar hemma och stressar av och behandlar mig. Jag har satt i gång alla undervisningsgrupper och det ligger utförliga beskrivningar och planeringar i deras mappar på nätet, så jag kan med gott samvete ta hand om mig själv denna vecka.

Idag tog jag itu med ugnen. Upptäckte att man kunde använda såpa i stället för äcklig miljöfarlig ugnsrent. Jag är inte såå miljömedveten men jag tycker inte om starka kemiska rengöringsprodukter. Det svider i ögonen, det blir svårt att andas och då måste det betyda att jag dessutom försämrar luften för min familj. Ofta finns det miljövänliga bra produkter, som t ex Grumme tvättsåpa. Ugnen blev som ny. Underbart!

Tvn har stått på mycket denna vecka. Vad mycket man missar när man jobbar! Ja alla skitserier kan jag vara utan men det har faktiskt varit en del mycket lärorika talkshows. I förrgår var det Oprah som pratade intressant om att hitta sig själv i klimakteriet och idag lyssnar jag på en avhoppare från scientologkyrkan hos Malou. Plus är också ett program som jag aldrig sett som faktiskt var mycket intressant.

Idag är det fredag och vi får se vad den här familjen hittar på denna helg. Antar en del städande och tvättande eftersom vi vill ha lite fint när mannen/pappa kommer på torsdag.

Inga kommentarer: