lördag 19 maj 2012

Bakken

Igår var vi på Bakken. Först befarade vi att vi inte skulle kunna ta oss dit eftersom det var banarbete mellan Österport och Klampenborg men allt löste sig med 2 tågbyten. Vi fick en mycket trevlig eftermiddag/kväll tillsammans. Vi var hungriga när vi kom fram så vi började med att äta på en restaurang med buffé. Gott! Nu var vi redo.
Vi började med femkamp. Vi var alla duktiga på varsin gren. Jag kunde skjuta pilbåge medan flickvännen var en hejare på dart, sönerna var duktiga på skjuta boll i mål och träffa grodor i skål och dottern kämpade på med alla grenarna.
Prisutdelning
Glasspaus med lustiga familjen :)
Ä-sonen och dottern kör om y-sonen och flickvännen. Det ser ni va?
Vi älskade bergochdalbanan lilla Ulven mest så den åkte vi om många gånger Innan vi gick mot tåget tog vi oss ett nattmål med hamburgare, korv eller kebab.
På väg hem. Trött och glad.

Vi kom hem efter tolv. I Danmark hade vi supertur med alla tågbyten och vi behövde inte vänta länge på nästa tåg men väl hemma i vår egen stad så missade vi vår buss med 10 sekunder! Så surt med trötta fötter och en vilja att komma hem. Vi började promenera mot hemmet men efter ett tag orkade inte dottern så vi satt och väntade i 8 minuter på nästa buss.

Inga kommentarer: