söndag 18 december 2011

Lördag med vänner och sällskapsspel



Helg och ledighet igen. Så skönt!

Igår eftermiddag började helgen med ett glas vin tillsammans med Lotta. Vi har inte träffats på länge och trots att vi bor i samma stad springer vi aldrig på varandra bara sådär. Men nu hade vi bokat och fick 3 trevliga timmar.

När jag skulle ta bussen hem så fick jag ett infall och ringde ner familjen till stan i stället. Vi åt middag på Kinarestaurangen och det var så lyxigt att slippa laga mat.

Fredagen slutade i soffan till "På spåret" och slutet på "Svenska hjältar".

Idag har det varit lite lugnt. Vi förberedde oss inför kvällen. Vi skulle ha 7 gäster men 2 hoppade av i onsdags och ytterligare 3 ringde återbud i morse pga av ev kräksjuka. Jag handlade lite, mannen städade lite, jag tvättade en del, bakade en kladdkaka och en kladdkaka enligt LCHF (den gick att äta men jag gör inte om den) och så gjorde jag fläskfilégryta med ris.

Det blev en trevlig middag med god mat, gott vin och trevligt sällskap. Vi bestämde oss för att spela spel och dottern ville spela filmspelet med Astrid Lindgren filmfrågor. Vi spelade allihop, och tjejerna i pippi-laget vann. Sedan gick vi vidare till vuxenspel, femettan. Vi skrattade så vi grät ibland. Åh vad det är roligt med spel!

Nu har mannen diskat och jag ska tömma en maskin till innan sängen kallar.

Inga kommentarer: