fredag 15 juli 2011

Tråkigt

"Det är bra att ha tråkigt i bland för då vaknar din kreativa sida", brukar jag säga till dottern som klagar när hon har ingenting att göra. I går hade vi det tråkigt HELA dagen och inte känner jag mig kreativ idag. Det är såå deprimerande med 15 grader och regn mitt i sommaren.

Vi åkte aldrig på någon sommarrock i går. Vädret tog ner oss och vi satsar på lördagens konserter då det är September, the Poodles och the Ark. Då ska det nog vara uppehåll också.

Jag kan inte ens komma på något att göra utifrån min "jagbordegöra-lista". Konstigt att jag har förträngt allt, eller så är jag duktig för att jag lyckas med det nu när jag har semester.

Det är nog bra med några tråkdagar ändå för då uppskattar jag de andra dagarna som är roligare mer. Redan på söndag kommer bror med familj och pappa med fru hit och grillar och umgås, på måndag åker jag och dottern till A:s stuga, som vi alltid gör ett par dagar var sommar, nästa fredag ska jag och mannen på Roxette och senare blir det Gullbranna, poolpaty, Fredrikdalsteater och Värmland. Så jag har en hel del till att se fram emot denna sommar.

Nu kom jag på att jag borde måla om våra köksmöbler.... tråkigt!