onsdag 23 februari 2011

Dottern 9 år

I går hade vi kalas för dottern som nu är 9 år. Vi bjöd på tacobuffé till mat och senare till kaffet hade dottern varit med och bakat kanelbullar, kokostoppar, kladdkaka och gräddtårta med färska jordgubbar.

I år var vi inte så många, 3 familjer var på semester och mormor G var sjuk så i år fick alla 16 plats i samma rum.

Trots färre gäster så är det ett stökande hela dagen. Tonåringarna hjälpte till med att hämta bord och stolar, städa, springa ut med soporna, duka, hacka grönsaker medan dottern bakade. Hon är proffs på att göra tårta nu.


Klockan 9 gick vi in och sjöng för vår stora tös. Då hade hon legat och väntat på oss i en timme, men jag hade bett ungdomarna att ställa klockorna på 9. Hon blev jätteglad för alla presenterna. Av oss fick hon en cykel, bikini och "Lilla huset på Prärien" på cd-bok, av storebror UNO-kort, av storebror med flickvän goseorm och Othello-spel, av mormor och morfar S presentkort på 400kr, av farfar 200kr, av min moster och morbror en rosa sommarklänning och ett 1000-bitars pussel.






På kvällen fick hon inlines, en till cd-bok, nagellack, presentkort på 200kr och påskpyssel.

Idag har yngsta sonen och hans flickvän åkt till Stockholm. De ska vara hos mormor och morfar S. De kommer inte hem förrän på söndag.

Idag är dottern trött efter allt slit och kalasandet i går, så idag tar vi det lugnt. Mys i soffan med bra film och så äter vi taco-rester och äter kladdkaka.


Inga kommentarer: