onsdag 22 december 2010

Jullov

Igår blev det då äntligen jullov. Hela gårdagen gick mest ut på att fika/äta. Julfika med klassen, julgröt med personalen och tårta med all personal.... Jobbig arbetsdag. Årets julklapp blev en fluffig pläd och en ficklampa med inbygt larm.

Efter jobbet var det informationsmöte på BUP och sedan åkte jag, mannen, yngsta sonen och flickvännen till Köpenhamn. Det var första gången som vi åkte den nya citytunneln. Säkert snabbt och smidigt när allt funerar men i går var de flesta tågen inställda och de som kom var kraftigt försenat.

Ungdomarna skulle på konsert och lyssna på Pendelum och konserten började 20.00. Vi släppte av ungdomarna utanför 1 minut innan 20. Men bandet var lite försenade så de missade inget.

Jag och mannen tog en promenad genom julpyntade Köpenhamnsgator, så vackert. Vi stannade på en restaurang och åt god mat och värmde oss. När vi hade ätit klart så tänkte vi ta en promenad tillbaka till ungdomarna och hann precis börja gå då vi fick sms att de var klara. Vi hoppade in i en taxi och åkte och hämtade dem och bad taxin vända tillbaka till stationen. Vi hade sådant flyt när vi kom till stationen, för 5 minuter senare gick vårt direkttåg hem till vår stad.

Hemma hade dottern och äldsta sonen haft det mysigt. De hade varit hos min bror på middag och sedan hade de tittat på film och ätit popcorn.

Idag ska det bakas lite, småpysslas lite, dammsugas lite, tvättas lite och mamma och hennes kommer med tåget från Stockholm. En lugn fixardag blir det idag. Härligt!

Inga kommentarer: