måndag 7 september 2009

Ny vecka nya tag! Måndagar är jobbiga för att det är så jobbigt att gå upp. Nu är det ju dessutom mörkt när klockan ringer (6.00). Men väl på jobbet är det lugnt.
Helgen var tråkig. Jag var tråkig, familjen var tråkig och allt var tråkigt. Det regnade på lördagen då jag tänkte ta ut allt i uteförrådet och städa, så det blev inte gjort. Men mannen och äldsta sonen stod ute och fixade till sonens cykel, nya växlar, skärmar, handtag, sadel kom på och en punktering fixades, så nu är han med cykel också.
Vår dammsugare har lagt av. Dottern med grannpojke tyckte att det var en bra idé att suga upp vatten ur badkaret med dammsugaren, (damm=vatten...) men det tålde inte dammsugaren. Konstigt! I lördags var vi på dammsugarturne men väl på ElGiganten där vår förra är inköpt fick vi reda på att vi köpte en tilläggsförsäkring förra året då dammsugaren inhandlades så nu behöver vi inte lägga ut pengar på en ny dammsugare utan vi kommer få vår dammsugare lagat alternativ utbytt till en likvärdig.
Men utan dammsugare denna helg blev det inte heller städat....
Det var i alla fall trevligt ocj skönt att träna i söndags. Nu styrketränar jag i 30 minuter och cyklar i 50 minuter.

1 kommentar:

Helena sa...

Vad jag skrattade åt dammsugar-eländet. Man måste prova allt innan man lär sig. Skönt att träningen fungerar även om allt annat är trist och kaos.