söndag 17 augusti 2008

Sista söndagen detta sommarlov

Dottern stolt ryttare


På onsdag börjar sönerna i skolan igen, dottern börjar dagis i morgon. Det kommer att bli en svår inkörningsperiod med att få oss i rätt tidsfas igen. Men om en vecka hoppas jag att alla är inkörda på hösttermins tider igen.





Barnens dag var trevlig. Dotter och äldsta sonen var aktiva och vann pris på tipspromenaden, dottern red och sonen spelade krocket med kompisarna. Alla mumsade i sig korv med bröd och man fick dricka hur mycket saft man ville. Det kom en dramapedagog som körde improvisationsteater med barnen och ungdomarna och hon lyckades riktigt bra att få med sig barnen. Ungdomarna flydde fältet och spelade kubb i stället. Men när det blev godis regn var alla, barn, ungdomar och vuxna, på hugget.
Bästa kompisen rider




Vi har haft Barnens dag nu i säkert 10 år och det är ett uppskattat initiativ. Mannen sitter i boområdets styrelse så jag "åker på" att göra tipspromenaden. Ett trevligt uppdrag. Jag gör barnfrågor men har varje år en utslagsfråga där man ska gissa antalet makaroner i en burk.

mannen och grannen med dotter fikar



Om tre dagar blir det livat igen, då fyller yngsta sonen 14. Hamburgare och tårta/kladdkaka står på menyn. Hoppas det blir uppehållsväder så att vi kan vara ute och inne. Blir trångt med 20 gäster inomhus.







2 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Mindi sa...

Vad mysigt med en sån dag. :) Kan tro att både stora och små gillar den dagen. ;)

Här är det också kalas snart... stora tjejen fyller om 7 dagar. :)

Stor kram
M I N D I