lördag 5 maj 2018

IKEA

Ä-sonen flyttade till en mindre lägenhet förra helgen. Han har bytt sin lägenhet med den hyresgästen som bodde där han bor nu. Nu har han en stor 1a med riktigt kök, klädkammare, nytt badrum med dusch, stor hall och rum med balkong. Vi hjälpte honom att flytta ut och flytta in fredag och lördag förra helgen.

Idag var vi på IKEA tillsammans för han behövde komplettera lite till sitt hem, som tvättkorg, tavellist, huvudkudde (jag slängde hans gamla), träplattor till balkonggolvet, bestickfack till lådorna och lite kaktusar. Jag passade på att köpa servetter och mannen köpte doftljus.

Ä-sonen övningskörde fram och tillbaka. När vi var på IKEA ringde han på en köksmöbel som fanns på IKEA. De som sålde erbjöd sig att köra hem möblemanget till honom i kväll, så om allt går bra har han köksmöbler också. I morgon ska jag dit och hjälpa honom med gardin till vardagsrummet. Kul!

Jo mannen köpte en pall till uterummet, som jag och grannfrun kan ställa vinglas/kaffekopp på mellan oss när vi sitter i solstolarna. Dagens bästa köp!

Inga kommentarer: