söndag 22 februari 2015

Sportlovet slut, 13 år och fest

Ja må hon leva uti hundrade år..... Hurra!!!!

Idag fick vi komma in vid 10 och sjunga för dottern som fyller 13. Nu har min yngsta blivit tonåring. Nya tider nya upplevelser och nya hormonsvängningar kommer vi möta.

I år fanns inga bröder med och sjöng, 1 bor inte hemma och 1 jobbade extra men 1 flickvän och mormor och morfar Sven var med i stället. När hon fått sin sång och presenter så åt vi god brunch länge.

Vi hade kalas i går kväll med tacobuffé och tårta. Trevligt! Tyvärr kunde inte någon komma, någon var utomlands och någon blev sjuk i sista minuten men det gjorde ju att vi alla fick bra plats.Dottern har gjort tårtan alldeles själv.


Dottern önskade sig mest bidrag till en go pro-kamera och det fick hon. Hon fick dessutom mindkraft-konto, mingkraft-böcker, Cirklen-bok, halsband, torrschampo, smink, lotion, trosor, tvättkorg, matta till rummet och mjukisbyxor. Hon är jättenöjd över allt.

Mamma och Sven kom redan i onsdags. Vi har haft trevliga dagar. Mormor och morfar Sven har ätit lunch på stan med de 2 skollediga barnbarnen, vi har spelat kort på kvällarna, bakat kanelbullar och fixat inför festen på dagarna och ätit god mat på kvällarna. I torsdags bakade vi mini-semlor. Gott!
Dottern tycker inte om mandelmassa så hon provade med nutella i stället. Så där tyckte hon.


Inga kommentarer: