söndag 14 september 2014

Söndag-val

Oj så gick det en hel vecka till innan jag uppdaterar bloggen.

Veckan har varit bra. Jag kämpar med mitt pulver och försöker gå ner 10 till söndag v.43. Tufft. Jag sköter mig exemplariskt men ändå går det långsamt. För långsamt om det ska hålla hela linan ut. Det stressar mig så in i bomben.

Tisdag var det spanska. Kul!

I torsdags var jag hemma hos en pensionerad kollega och hade en mycket trevlig pratstund över flera koppar kaffe.

I fredags hade jag bokcirkeln hemma hos mig. Underbart! Vi startade kvällen med en drink och sncks på uteplatsen medan vi inväntade alla som droppade in efterhand som de hann. Ja, jag drack ju mitt vatten. Vi flyttade in och jag bjöd på en fantastiskt god vegetarisk lasagne med tomatsallad till. Till kaffet serverade jag äpplekaka med vaniljsås till kaffet. Jag smakade lite lasagne, annars höll jag mig till vatten.

Vi hade läst Steglitsan av D Tart. Vi hade en hel del att prata kring den men vi halkade hela tiden in på andra sidospår. Vid halv tolv lämnade sällskapet mig.

Mannen var på bio och sedan gick han och lade sig. Dottern var på LAN hos bästa vännen. Sonen gick hem till flickvännen.

Lördagen och söndagen är soft. Jag har börjat läsa Dimman över Darjeeling av M Bergström. En feel good bok som inte är en bokcirkelbok. Jag tvättar lite som vanligt. Jag borde ta på mig löparskorna och ge mig ut på promenad men jag är såå trögstartad. Lagar hellre mat till mina barn.

Idag gick jag, mannen och y-sonen och röstade tillsammans. Stort att få rösta! Mannen jobbar som valförättare så han har fullt upp idag.

Nu är det Flashdance på tv. Så mycket minnen jag har till den filmen. Då var jag i mina barns ålder men det känns inte som så länge sedan.

Inga kommentarer: