söndag 28 september 2014

Söndag, snart loppis


Idag har vi varit i farten. Nästa lördag ska vi stå på loppis så vi har plockat bland leksaker, barnböcker och sorterat lego i timmar. Vi hoppas ju naturligtvis på att få massor sålt men vi var där i fjor och då blev det inte såå mycket sålt. Vi säljer fina barnböcker för 10kr/st och ändå tycker folk det är för dyrt. Vi får se om det blir något sålt annars får jag sälja på facebook eller blocket.

Det var fint väder ute så vi satt ute och sorterade upp legot.

Jag har också plockat undan mina sommarkläder och plockat fram höst/vinterkläderna. Skönt! För nu har det varit lite kallt med sommarkläder. Jag funderar t o m att ta på mig strumpor i morgon men det är ju 2 dagar kvar av september.

Mannen putsade upp alla vinterskorna som jag bara slängt in i förrådet när det blev vår medan jag strök alla hans skjortor. Så nu är garderoben välfylld och det är bara att ta på sig.

Sonen jobbar 12 timmar idag 12-24 och nästa vecka jobbar han 14-24, så vi ses inte förrän på fredag eftermiddag då han är ledig för helgen. Den andra sonen kommer kanske hem någon dag i veckan för de är tydligen lediga från skolan.

Ja ja ny vecka pockar på. Ingen spanska denna vecka men innebandy, tandläkare och läxor och på fredag ska jag ut och fira kolleger som fyllt år/gått i pension på Casinot. Kul! 

Inga kommentarer: