söndag 23 september 2012

Smak av sommar

Ute visar höst med regn hela dagen. Jag har bokat tvättstugan och rusar mellan regndropparna med ny ladning smutsig tvätt.

Jag tar med mig barnen till stora köpcentrat för att sonen behöver nya skor. Det lyckades vi hitta i första affären och där hittade vi vinterkängor till dottern oxå. Nöjda med att redan ha avklarat 1 av 2 uppdrag pausar vi med glassfika.

Där får vi energi och vi flickor vill bara gå in där och där och där. Efter att sonen tålmodigt varit med och letat rätt storlekar på bhar får han nog. Han inser att "jag ska bara titta där" kommer att repeatas flera gånger så han flyr hem med bussen.

Tjoho! Nu kan vi flickor verkligen titta, prova, känna och köpa i ALLA butiker.
4 timmar senare, något fattigare och trötta i fötterna men glada och nöjda åker vi hem.

Tvättsugeracet fortsätter.

Jag är trött. Gnäller på facebook över att ingen lagar mat hos oss. Då kommer flickvännen ner och börjar med maten. Det blev en god middag men dottern fick sådan huvudvärk så hon fick gå och lägga sig 2 timmar.

Dexter säsong 4 väntade på oss. Jag ville ha ramlösa och barnen glass så vi tog en snabb runda till ICA. Där hittade vi svenska jordgubbar.

Lördagen slutade med jordgubbar med grädde och glass, en dotter utan huvudvärk, en son hos kompis tittandes på Juventusmatch, en son framför datorskärmen och vi tjejer framför nya avsnitt av Dexter 4.

Idag blir det brunch hos pappa som firar sin födelsedag.


Inga kommentarer: