söndag 19 augusti 2012

Underbar långhelg


före kräftskivan
"Sommarlov"
magisk kväll där vi bor

Jag har inte haft tid att blogga nu på länge. Mannen kom ju hem i lördags för 8 dagar sedan och det har verkligen varit fest i alla dagar. Förra helgen var vi tillsammans med syster/svägerska/faster och hade det mysigt.

Jag började jobba igen i måndags och hela denna vecka har gått ut på att förbereda sig till elevernas ankomst på måndag. Mannen och dottern var med i direksändningen på "Sommarlov" i tisdags. Mysigt att få göra något själva far och dotter.

Eftersom vi har en blivande 18-åring i familjen så har det gått åt några timmar till att handla till festen och baka, laga mat och möbler under veckan. Skönt att ha mannen hemma, en vuxen till som hjälper till och fixar.

I torsdagskväll var vi bortbjudna till goda vänner på hemmagrillade hamburgare och revben med bland annat ugnsrostad pumpa. Jättegott! Samma dag började dottern skolan igen. Ny klass ny skola och allt verkade bra.

Fredagen hade vi kräftskiva hemma med goda vänner. Underbar kväll och vi satt ute hela kvällen/natten.

Lördagen var The Big Party för våran snart 18 åriga son. Kvällen var magisk. Varmt och underbar. Vi satt ute hela festen och åt och drack i goda vänners lag. Eftersom lillebror fyllde år denna dag och jag senare i veckan så firades vi också lite grann.

Idag har det varit tropisk värme och vi har njutit på badet i solen tillsammans. Det bästa av allt var att när väl kvällen kom och det var dags att fixa middag hade vi kylen full med goda rester sedan festen, så det blev god marienerad fläsk- och kycklingfilé, sallad och potatissallad i dag också. Dessutom hade vi tårta och kladdkaka kvar till kaffet.

I morgon jobbdag på dagen men kvällen kommer bli fest igen då vi ska ut med sonen som fyller 18.

1 kommentar:

Helena sa...

Tack för en trevlig kräftskiva! Trevligt att hela familjen är samlad!
Hoppas du får en bra vecka!
Kram