söndag 5 augusti 2012

Rolig helg med svägerska och kusiner

I fredags åkte y-sonen med flickvän till Göteborg. De ska göra Göteborg och förlusta sig på Liseberg på lördagen. De kom hem idag, glada och nöjda. Vi hade badväder så jag och dottern åkte till badet och tillbringande dag 2 denna vecka med solande och badande. Svägerska med de två yngsta kusinerna kom dit och vi hade en skön dag ihop.

Kvällen var ljum och vi satt ute på uteplatsen och till sena natten. Härligt. Barnen klädde ut sig och kom ner som 3 söta flickor.
 Glada kusiner på besök. 
 Charmknutten

Lördagen skulle börja med tv-inspelningen "Sommarlov" men det visade sig att lördagens program spelades in på torsdagsförmiddagen. Istället blev det sovmorgon och det verkade inte vara så ledsamt det heller. Vi var iväg på utflykt till Ystad och gick på Cineteket  och gick Guidad tur i Vintergatans inspelningslokaler. Det var succé. Vi åt sen lunch på en thairestaurang och gick en liten runda i mysiga Ystad.

Hemma igen blev det glass på uteplatsen och senare grillade vi och åt gott. Barnen var ute till 23.30 och lekte sedan jagade de nattfjärilar med skräckblandad förtjusning.
 Idag tog jag en golfrunda med 2 av mina barn. Sonen vann!
Efter golfen åkte vi till pappa och hans fru och fikade. De hade finbesök från Västergötland, G:s syster och svåger och båda systerdöttrarna. Så härligt att sitta ute i pappa underbara trädgård i sommarvärmen och äta hembakat och uppdatera sig med fina släktningar. Det var några år sedan vi möttes sist i verkligheten men vi träffas oftare på facebook.

När vi kom hem hade göteborgsresenärerna kommit hem och vi kunde dela med oss av helgens roligheter till varandra kring middagen.

Inga kommentarer: