söndag 29 april 2012

Helgen är snart över. Det har varit en fullspäckad helg med mycket roligt. I fredags var ä-sonen och jag själv hemma, vi packade till hans resa till Kosovo. Dottern sov över hos en kompis och y-sonen var på bio.

Lördagen började tidigt med mysig frukost med ä-sonen och sedan tog vi bussen till stan.Vi handlade bok och tidning i pressbyrån, hämtade lite euro på växlingskontoret och köpte tågbiljett till Kastrup. Vi hann dessutom ta en varsin kaffe på Espresso House innan vi lämnade hemstaden.

Helena kom med oss till Danmark. På Kastrup checkade sonen in och han tog en hamburgare på BK så ha klarar sig utan mat tills pappa bjuder ;). Vi vinkade av honom vid säkerhetskontrollen och han klarade sig jättebra därefter själv.

Jag och Helena fortsatte med tåget in mot centrum och strosade på Ströget i flera timmar. Vi åt god buffé på Ankara och delade på en flaska vin. Solen lyste på oss och vi fick härliga timmar i Köpenhamn.

När jag kom hem på kvällen var y-sonen och dottern hemma framför varsin dator.

Idag har jag betalt alla räkningar. Det var blåsigt ute men ändå skönt, så jag och flickvännen fick ett ryck och sopade plattorna på uteplatsen och oljade in plankorna runt uteplatsen. Sonen tog över när jag gick in och lagade middag.

Brodern med familj, som fortfarande står utan kök, kom hem till oss på fläskfilégryta med ris och flickvännen bjöd på tårta till kaffet.

Dottern och flickvännen är lediga i morgon. Hoppas de kan sitta och sola lite. Jag ska jobba hemifrån med att rätta NP och sonen ska gå i skolan.

Inga kommentarer: