söndag 16 oktober 2011

fartfylld helg

Denna helgen har varit full med roligheter. Fredagskvällen började med tjejkväll med bad i ett badkar utomhus men jag badade inte. Sedan fortsatte kvällen inomhus och vi hade det trevligt och roligt.

I går lämnade jag hemmet strax före 10 för att åka till Helsingborg och vara med 12 kolleger och 2 exkolleger som gick i pension för 1 månad sedan. Det var för att fira av dem som vi var iväg. Vi hade en trevlig dag med mycket prat, konstutställning, lunch och gofika. Jag var hemma igen vid 17.

Kvällen var lugn. Jag var trött men lagade en god kycklinggryta. Mannen hade städat under dagen och dottern hade varit på höstutflykt med scouterna hela dagen. Hon var så trött så hon gick och lade sig redan klockan 19.

Idag var jag och mannen på bomässa för utlandsbostäder och gick på ett bra informationsmöte. Tänk om vi kunde följa våra drömmar en dag och bara flytta till solen.

I eftermiddags var mannen och jag på Boel-spex i stan. Ett trevligt avbrott. När vi kom hem hade ungdomarna potatisgratäng och lax färdigt.

En fullspäckad helg och bara roligheter.

Inga kommentarer: