onsdag 8 juni 2011

Lite allt möjligt och ändå ingenting

I söndags blev inget skrivet, vår sista dag i Amsterdam, eftersom laptoppen låg nerpackad.

Men den dagen regnade det på förmiddagen till tidig eftermiddag. Då passade vi på att gå på museum. Mannen ville gå på Marina museet men när vi kom dit informerade busschauffören och att där var stängt pga renovering och att de öppnar igen i september. Ok! Snopet! Men då blev det Van Gogh- museet istället. Naturligtvis var det massor med folk där. Men det gick ändå att se konstverken. En del riktigt fina men det fanns också inte så tilltalande verk.

Vi köpte med oss 2 posters på blombukettsmotiv som vi ska ha i köket.

Efter museet hade regnet slutat. Då satte vi oss på en uteservering och åt god äpplekaka innan dess åt vi lunch på en argenstinsk köttrestaurang. Det var det bästa köttet denna helg.

Vi kom hem till våra barn klockan 1 på natten. Hemmet var städat och fint. De 3 stora barnen var uppe så vi hann och prata lite.
**************************************************************

I måndags skrev jag inget för den dagen gick mest åt att packa upp, tvätta massor med smutstvätt och dricka kaffe med grannen. Mannen satte på sommardäcken på bilen.
**************************************************************

I går skrev jag inget för jag för trött i den kvava sommarvärmen. Men jag var i Skånes djurpark hela dagen med min klass. Vi hade det supermysigt.
**************************************************************

Idag har jag egentligen inte något att skriva om heller men om jag inte skriver något så blir det för långt mellan inläggen. Idag har vi studentutsläpp på vår skola. Jag hade planerat att vara med och titta när fina Doaa går ut men nu har sonen en viktig Bup-tid som inte gick att ändra inom rimlig tid. Ledsamt!

Vi har härlig tropisk värme. Hoppas det håller i sig lääänge.

Inga kommentarer: