söndag 29 maj 2011

Mors dag


Det blev en bra dag i alla fall. Före 12 hade jag bakat 5 limpor bröd, ätit lång frukost med mannen och dottern. Till frukosten kom dottern in med två blomlådor med röda och gula blommor. Vi planterade ut dem i krukorna tillsammans och flyttade över tomatplantorna till större krukor/hinkar. Dottern sådde också krasse och gurkört i egna krukor. Hoppas de tar sig och blir stora. Trots att jag är trädgårdsmästardotter suger jag vad gäller blomsterskötsel.

Så här fint blev det.

Efter 12 åkte vi med generalens dotter till Bo Ohlsson i Tomelilla för att köpa billigare resväska modell jättestor. Vi hittade en också till hennes glädje. Vi hittade ett par slipin-samdaler till yngsta sonen också och dottern hittade ett par knallrosa foppatoffler som hon fick, eftersom jag är bäst! (Sa dottern ;))

Efter shoppingturen var jag helt slut och la mig i soffan 1 timme, då gjorde mannen och och dottern tårta till mig. Snart ska vi äta den och då kommer bild.

Mannen fick också fart i förmiddags. Han städade hela hemmet snabbt och effektivt. Nu har han grillat och vi åt grillad karré, bakad potatis och sallad. Mums!

2 kommentarer:

Helena sa...

Hej vännen!!
Skönt att höra att dagen blev bättre än gårdagen!
Tänker på dig!
Kram

Martina sa...

Nu blev jag glad :))
kram