söndag 3 oktober 2010

Har någon sett mitt japanska körsbärsträd?

Idag frågade mannen mig var vårt körsbärsträd var. Vad är det för fråga?

Vi har ett japanskt körsbärsträd utanför vårt köksfönster som jag älskar. Det blommar så otroligt vackert på försommaren med sina fina rosa blommor. Alla vet hur mycket jag tycker om det. Men nu är det BORTA!

Vi trodde inte våra ögon när vi gick ut och såg att någon har sågat ner det. Vem? Ja, det undrar vi också. Varför? Det skymde inte någon sikt för någon. När? Nu i veckan.

Igår var jag med kolleger i Köpenhamn och var bl a på Statens museum i kunst och såg Bob Dyland-utställningen. Jag var inte helt imponerad, men jag tycker han målar bättre än sjunger.

Vi hade picknick i botaniska trädgården, så vacker plats. Jag har önskat mig flera år nu en långweekend i Köpenhamn, nu vill jag ha det ännu mer. Det finns så mycket att se och uppleva som man inte hinner över en dag. På kvällen var vi på en trevlig restaurang och då åt jag faktiskt lite.

Idag har mannen och jag tränat och efter det plockade vi bort de sista sommarblommorna från uteplatsen och sparade Dahlia-knölarna till nästa år.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! vad tråkigt! Är det fastighetsägaren som gjort det?

Kram maria

Anonym sa...

Så förfärligt. Går verkligen folk omkring med såg bland husen. De kan väl styrketräna istället. För det är väl ingen hotbild. Man hör så mycket hemskta saker. Vi såg något vackert i går i alla fall. Äppeltavlan i Kivik. Kram Gerd

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.