lördag 12 september 2015

Hösten på väg även på uteplatsen

Ja nu är hösten här och som vanligt när hösten är på G så börjar jag rensa och städa. Så renande och befriande. Idag tömde jag en del sommarkrukor och ersatte sommarblommor med höstväxter. Jag har 4 krukor kvar med sommarblommor. De får vara kvar 2 veckor till.

Sommarkläderna har åkt ur garderoben också och jag jobbar på att fylla galjarna med höst- och vinterkläder och sommarlinnen byter plats mot stickade tröjor. Men än så går jag strumplös och några långbyxor har jag inte heller tagit på mig, men det kommer.

Ungdomarna lämnade hemmet idag för att se MFF spela hemmamatch och mannen åkte till Falkenberg för att titta när AIK närmar sig guldet. Han lär vara glad när han kommer hem.

Jag skulle vilja städa men eftersom ungdomarna flyttar på måndag/tisdag så känns det inte lönt förrän de har tömt ut allt ur vårt hem. Men förrådet ute ska städas i morgon, solstolarna ska byta plats med julgranen.

Tidigare i dag handlade vi inflyttningspresent till sonen och flickvännen, en dammsugare. Inte så kul att få men skönt att slippa betala själv och nödvändig pryl. Y-sonen med flickvän fick också en när de flyttade.

Nu fungerar bilsätet och snart ska jag fota vår fina bil. Ä-sonens flickvän köpte vår gamla bil och hon är också så glad över att vara med bil.

Inga kommentarer: