torsdag 30 april 2015

Weekend i Berlin

Den 24-26 april åkte vi i mamma-gruppen till Berlin. Tänk att för 23 år sedan var vi alla nygravida och väntade vårt första barn. Snart skulle barnmorskan sätta ihop en föräldragrupp och nu är detta gäng tillsammans i Berlin. Vi har varit med så mycket i vår liv dessa år. Vi har delat glädje och sorg och nu har vi också rest på weekend-resa. Många goa minnen har vi med oss.


Jag, Paola och Anne delade ett rum och Adéle och Ingrid delade ett rum. Vi bodde på Alexander Plaza, ett fint hotell mitt i centrum. Det fanns gott om restauranger inom gångavstång. Fredagkvällen åt vi på en tyroller-restaurang och satt länge och pratade och umgicks. Vi planerade lördagen och gick till sängs vid 23-tiden. Klockan 9.00 hade vi bestämt träff i foajén nästa morgon.
Vi åt frukost på ett litet mysigt ställe med massor med delikatesser. 10.30 anslöt vi oss till en guidad promenad genom Berlin. Den tog 4 timmar timmar och vi fick se och höra mycket om Berlin. Rekommenderar verkligen denna tur. Det kostade bara 12 €/pers och det var väl värda pengarna.


Lördagen bestod av gå, gå och gå men också fika, äta och dricka vin/öl. Berlin bjöd på 20° och sol. Söndagen åkte vi sightseeingbåt på floden. Skönt att få lite sol på kinderna och bara sitta ner ta in Berlin.
Vi flög hem vid 17 och var glada och mycket nöjda tanter som dessutom shoppade lite på taxfreen. Jag handlade hem en rom och parfym till mannen.  
Tack fina mammor! 

Inga kommentarer: