måndag 5 januari 2015

Nu har julen åkt ut...Lika mysigt som det är att plocka in julen i slutet på november lika skönt är det att plocka bort den igen i början på januari. Vi brukar ju vara noga med att se till att julen åker undan före den 9e januari då ä-sonen fyller år. Men nu bor han ju inte hemma och ska inte fira sin födelsedag hemma heller så i år skulle vi ju kunna ha kvar julen längre. Men det känns på något sätt väldigt renande att få bort julpyntet och få in våren i hemmet. Ja våren lär vi ju få vänta på men man kan ju alltid hoppas på tidig vår. I fjor kom den redan i mars.

I fredags var vi Ullared och dottern, jag och mannen shoppade loss. Vi hade slut på mycket hygienartiklar så det blev inhandlat plus en massa annat så klart. Denna gången blev det dyrt. Både mannen och dottern plockade på sig en massa bra att ha grejer. Jag köpte också till mig, 1 läppstift, 1 eyeliner och 4 toppar. Det blev lite födelsedagspresenter till flickorna som fyller år i januari, februar och mars också.

Från Ullared åkte vi till svägerska och kusinerna i Jönköping. Där stannade vi över helgen. Vi hade en lugn och mysig helg och bara var med varandra.

Ä-sonen hade bott hemma i helgen eftersom flickvännen jobbade helgen på sjukhuset, så vi hann att träffa dem innan de åkte tillbaka till sitt.

Snart är jullovet slut. Vi har haft ett härligt lov med mycket vila. Efter lovet är det slut med soffhäng om man inte har tränat. Jag börjar på gymmet igen efter ett långt uppehåll i slutet på veckan.

Inga kommentarer: