fredag 16 maj 2014

Åka iväg helg

Igår fyllde kusinen i Jönköping 12år. Det är så kul för dottern att ha en jämnårig kusin när bröderna är så mycket äldre. De klickar så bra ihop. Fast det gör alla våra barn med alla svägerskans barn också och har alltid gjort. När alla 8 kusinerna är tillsammans är det mycket roligt. Händer inte så ofta, men förra året var 7 tillsammans i Spanien. Underbart! I år följer Adam med oss till Spanien i stället för y-sonen som måste vara hemma och jobba.

Idag ska vi åka upp till kusinen och fira honom, sedan lämnar vi dottern där till söndag. Jag och mannen ska vidare till Västerås. Där ska vi ut på olika roligheter. Han ska träffa gamla Kosovo-vänner och jag ska träffa bästa vännen Anna.

Jag och mannen ska bo på hotell. Så mysigt med hotellfrukost!

Vi är redan inne på mitten av maj. Det har inte hänt såå mycket. Efter Valborg har vi mest tagit det lugnt. Vi har handlat ett nytt badrumsskåp på IKEA som mannen har monterat ihop och ställt upp. Vi har handlat sommarblommor och planterat i krukor och ställt ut på uteplatsen. Nu väntar vi bara på solen och värmen som har tagit paus men det är visst på väg just nu.

Efter denna helg börjar alla förberedelser till ä-sonens studenfest. Pajer ska göras, kladdkakor bakas, kuvertbröd rullas och drinksnittar förberedas. Ja, och så ska vi till Tyskland och handla alkohol.

Inga kommentarer: