onsdag 19 februari 2014

Magi


I går var hela familjen i Malmö för att äta på restaurang och barn/ungdomar skulle få en överraskning efter maten, Joe Laberos show på Malmö Opera.

Maten var god, asiatisk buffé, många rätter som passar alla. Sushi är ju mångas favorit, men även om de var goda där så är faktiskt y-sonens och flickvännens hemmagjorda godare. Nåväl, när maten var uppäten traskade vi vidare. Vi kom fram och det ringde in. Vi var förväntansfulla! När vi visade våra biljetter i dörren sa tjejen som kollade biljetterna: "De här biljetterna gäller den 19e och det är i morgon! NEJ!

Vi, eller rättare sagt jag hade sagt/sett/gjort fel och drog iväg familjen på galej på fel dag!!!

Ja, det var inte så mycket att göra än att traska till tåget och åka hem lite snopna och jag skämdes jättemycket. Dottern sa dock: "Så bra mamma! Nu gör vi roliga saker två gånger denna vecka".

Hemma spelade vi Monopol i stället och dottern slog ut oss alla. Hon blev helt euforisk av allt hon kunde handla och länsa oss andra. Till och med låtsaspengar kan göra en lycklig.

Idag har vi bakat bullar, tårtbottnar, tvättat lite, alla barn/ungdomar har hängt i köket och vi har umgåtts, ätit middag och sedan tog vi bilen till Malmö för att se Joe Laberos show Inferno. Denna gång kom vi in. Tjejen i dörren kände igen oss :)

Showen var mycket bra. Gå och se den om den kommer till din stad! Man slutar ju aldrig att förundras över hur han gör. Jag förstår ju att han inte sågar itu människor men var tar de vägen när han sågar?

I morgon blir det fler förberedelser inför lördagen, lite mera bakning, handla presenter, handla mat och kanske lite OS. Där svenskarna håvade in 2 medaljer till idag. Tyvärr förlorade curlingherrarna och förlorade guldchansen. Nu får de spela för brons.

Inga kommentarer: