måndag 22 juli 2013

Så mycket roligt hela tiden

Semester och tid för varandra och nu har ju sommaren kommit till oss i Sverige också. Livet kan inte vara bättre.

Nu har vi varit hemma 1 vecka och vi har hunnit med att tvätta, tvätta och tvätta. :)

Måndag och tisdag var det inte så fint väder, men det var ändå sitta-ute-på-uteplatsen-väder när vi åt frukost och middag, fast vi fick klä på oss. Men man behöver lite sämre dagar för att få tummarna loss och göra lite nyttigheter också.

Tisdagkvällen fick vi sällskap till middagen av flickvännens mamma och lillebror. Så trevligt! Vi åt lax under fetaosttäcke, nypotatis och sallad och jordgubbar och glass till dessert. SOMMAR!

Onsdagen hade jag mina kolleger från mitt arbetsrum här på grillkväll. Den kvällen var ljum och skön och vi satt ute till midnatt. Mycket roligt!

Torsdagen var alla utom ä-sonen (Han ville inte) på tivoli i Köpenhamn. En rolig dag med mycket fart och fläng både uppochner och framochtillbaka. Vi var där mellan 14-23 och hann oxå med femkamp, grillbuffé, ölstopp och glass mellan åkattraktionerna. I år hade dottern längden inne för alla attraktioner och det nyttjade hon. Hon var helt vild. Det fanns inga gränser för vad hon vågade. Den sista hon åkte med flickvännen (vi andra vågade inte) var slänggungan uppe i luften. Vansinnigt modigt. När hon åkt den sa hon: "Hur kan man vara så dum och sätta sig i en liten stol som hänger i kedjor och tillåta sig bli svingad och gungad högt uppe i luften!" Undrar om hon sätter sig i den igen?

Fredagen åkte ä-sonen med ett grabbgäng till Norrland. De ska vara i en stuga och fiska, paddla och umgås. Dottern blev jätteglad. Det betyder att hon får ett eget rum en hel vecka. Jag och dottern var några timmar på friluftsbadet och hade en skön dag.

Lördagen, friluftsbadet igen. Vi slöt upp med fler vänner. Härlig dag i solen! Take away på kvällen och sedan några kvällsdrinkar hos Paola Och Mela. Mys!

Söndagen, friluftsbadet igen. Ännu fler vänner/familj slöts upp omkring oss. Båda mina svägerskor var där och vänner. Nästan som i Benidorm. Dottern hoppade från femman idag för första gången, med motiveringen: "Kan man åka svänggungan på tivoli så kan man hoppa femman här!" Svägerskan med yngsta sonen följde med oss hem och käkade hemmagjorda hamburgare innan de for tillbaka till husvagnen. Underbar dag och sista semstersdagen för mannen. Nu har han gått och lagt sig med jag-börjar-att-jobba-imorgon-ångest.

Jag och barnen har lite mera ledigt.


Inga kommentarer: