lördag 25 februari 2012

10 års kalas

Vad ska jag önska mig?

Nu pustar vi ut i soffan.

Gårdagens 10-års kalas var mycket trevligt. Hela dagen gick i fixandets tecken. Jag och ungdomarna hjälptes åt att ställa till fest. 32 gäster var bjudna men 6 kunde inte komma, 3 stycken ringde i fredags och lämnade återbud för de var sjuka :(.

Vår fina familj och våra fina vänner var med och förgyllde kvällen. Det var ju lika mycket födelsedagskalas som det var avskedskalas för mannen. Vi åt helstekt karré med potatis, kantarellsås, sallad och äpplemos och drack öl eller vin. 17 personer satt vid långbord i vardagsrummet och 9 barn/ungdomar satt i köket. Trångt men mysigt!

Till kaffet blev det tårta, kladdkaka, kanelbullar och chokladbollar. Det var god stämning med mycket prat och många skratt.

Dottern hade önskat sig pengar i födelsedagspresent och fick ihop till ett Nintedospel som hon ville ha. Idag har hon varit och handlat det plus ett spel till. Hon hade siktat in sig på ett Nintendo DSI med kamera men de var utgående vara så i stället köpte hon ett Nintendo 3Ds. Nu sitter hon och lillkusinen och spelar in sig själva och förvränger ljudet. De har jättekul.

Nu har mormor också satt sig på tåget för att åka hem till Stockholm. Det var kul att hon kunde vara med oss några dagar och speciellt vara med på sitt barnbarns kalas.

I kväll blir det en lugn kväll. Jag gissar att vi slänger ett öga på melodifestivalen, men den har verkligen fallit på intresseskalan.

Inga kommentarer: