onsdag 17 augusti 2011

Mac-innehavare

Idag fick en varsin Mac Notebook. Jättefin. Vit.

Jag har bara bekantat mig lite med den men det känns som att vi kommer bli riktigt bra vänner.

Jag har också kommit i ordning på jobbet så i morgon kan jag kanske få något vettigt gjort till nästa vecka. På måndag kommer eleverna och jag har första lektionen på eftermiddagen med mina 2:or. Undrar om jag ska köra igång med litteraturhistorien direkt eller om vi ska hitta på något att skriva om direkt.

Vardagen har kommit igång på riktigt nu. Dottern började klass 3 idag och var helt färdig när hon kom hem. Det verkar som om hon håller på att bli förkyld. Hon har ont i öron och hals och är hängig. Hon ska försöka orka med skolan dessa 2 dagar som är kvar denna vecka.

Detta läsår får hon idrott på en annan skola, slöjd och engelska. Spännande med nya saker men dottern är oerhört nervös inför engelskan. Hon är rädd för att hon inte kommer att förstå något och inte kommer att kunna lära sig något. Sötnos!

Jag har långa dagar denna vecka och är inte hemma förrän 17.30 om kvällarna. Jag lagar middag och sedan är all energi slut. Jag har stupat i säng tidigt denna vecka. Jag som trodde att jag skulle göra en massa tacopajer i förväg som vi ska ha på sonens kalas på lördag. Men det bli att göra dem på fredag och lördag. Ungdomarna har lovat att baka kladdkakor på fredag till festen. I morgon ska de skura soffan.

Mannen är ledig på fredag så han kan städa och fixa i lugn och ro hela dagen.

1 kommentar:

Skanegrabben i Malmö sa...

Hejsan

Den där boken Svertvintern i ditt förra inlägg ser bra ut..den får man nog ta och läsa.