tisdag 21 juli 2009

grillkväll med syskonen

Ikväll har vi haft brorsan (den äldsta) med familj och min ingifta syster med familj på grilla. Vi grillade karré och starka korvar. Till det hade vi ljummen potatissallad, tzatziki, mangosalsa och ajvar. Till dessert blev det jordgubbspaj med vaniljsås och kaffe. En skön och avslappnad kväll.

Det har blivit en del film de senaste kvällarna. Slumdog millionaire rekommederas. Vi har också sett "Vi hade i allafall tur med vädret igen", den var sådär och i går såg vi en annan fin saga: "Benjamin Button" med den ursnygga Brad Pitt. Filmen var jättebra.

Det är inget speciellt fint åkaochbada-väder, så vi är mest hemmavid och småfixar. Igår handlade vi för veckan och köpte badbyxor till sönerna. Idag IKEA och handlade rullgardin och på systemet och handlade vin till torsdagskvällen. I morgon ska yngsta sonen klippa sig och jag ska hämta ut mina linser. Torsdagkväll har vi gäster så då blir det väl städa innan och på fredag packar vi till Gotlandsresan.

1 kommentar:

Helena sa...

Nu är jag hemkommen till regnet igen, värmen är mycket bättre. Men skönt att vara hemma hos alla saker och nära och kära igen.
Ser fram emot torsdag!!! Det ska bli sååååååååå kul att ses igen. Klockan 18.00????
Kram