söndag 14 juni 2015

Festlig vecka.I måndags var det första studentfesten. Louise var en lycklig student och solen sken också på henne. Jag, mannen och dottern var där och firade henne. Det bjöds på buffé med kallskuret och goda sallader till och kaffe och tårta. 

Tisdagen gjorde vi inget men på onsdagen var vi hos Rosanna, som också bjöd på solsken och god thaimat. Torsdagen var vi hos Elias där Anne hade gjort god mat, oxfilé, lax och goda sallader. Vi var bjudna på en tillställning till så vi fick gå före kaffet.
Jag och mannen fortsatte till Lund Nordic Hotell som våra vänner har öppnat och ska driva. Vi fick gå runt och titta på en hel del rum. Fantastiskt fint!

I fredags var det kusin Sofies tur att ta studenten. Eftersom det är i Jönköping hann vi inte till utsläppet men väl till middagen som var på Värdshuset i stadsparken. Så trevligt att få träffa alla och få se fina Sofie som kämpat så med sin skola.


Vi åkte hem igen 22.30, så vi var hemma till 1.00. 

Det var inte nog med dessa fester. På jobbet har det varit tårta en dag och smörgåstårta en annan dag, så det har varit en massa festande.

Helgen har bestått i att tvätta, stryka, städa och så har jag och dottern packat. Jag jobbar heeela dagen till kvällen i morgon så jag måste vara klar med allt i dag. De andra kan packa i morgon.

Ä-sonen och flickvännen kom hem från Greklandssemestern i kväll, så vi har grillat hamburgare och ska snart äta jordgubbar till fotbollen.

Inga kommentarer: