söndag 22 september 2013

hösten kommer


Idag har vi varit på IKEA och laddat inför hösten. Vi har handlat massor med ljus, blockljus och värmeljus.

Vi köpte också fat på hjul, så vi kan ta in våra stora växter från uteplatsen. Nästa helg åker de in. Tyvärr har jag ingen plats att övervintra mina pelargoner, så de åker i soporna. Hade jag vetat i fredags att begonierna har knölar så hade jag grävt upp dem och gett till pappa i lördags så han kunde förvara dem till mig. Nu får jag se hur jag gör.

Vi var hemma hos pappa i går för han har fyllt år i veckan. Vi fick god middag och pappa hade baka god vinbärspaj och björnbärspaj till kaffet. De var jättegoda. Vi hade det såå trevligt hela kvällen. Ungdomarna var inte med denna gång. En son var på kulturnatten, en son var på nollningsmiddag med mösspåtagning och flickvännen ställde upp för Basement Lan på kulturnatten och sedan hade hon fest.

Annars har jag dubbeltvättat, hemma och i tvättstugan, så jag kunde stryka och lägga undan sommarkläderna och plocka fram höst/vinterkläderna igen. Vissa plagg hade jag glömt så det kändes lite som om jag fått nytt. Dottern har också bytt kläder i sin garderob.  


Inga kommentarer: