söndag 18 augusti 2013

Så mycket roligt!

Nu har jag jobbat en vecka och dt har gott fantastiskt fort.

Kvällarna har varit fulla med skoj också. I onsdags var jag, mannen, bror, svägerska och ett par till på quis-kväll med mat och dryck. Mycket trevligt koncept. Vi äter gott pratar och har trevligt och sedan tävlar vi i 1 timme och när vinnaren har korats så är det lagom att gå hem. Så trevligt att vi bokade bord till denna onsdag också.

I torsdags var vi i Ystad och tittade/lyssande på military Tattoo. Det var annorlunda och trevligt. Brorsan med son och pappa med fru var också med. Dottern har varit hos morfar sedan söndag så vi hämtade med henne hem.

Fredagen var Kick off dag på jobb, lite nytta och mycket nöje. Vilyssnade på ståupparen Yvonne Skattberg "Alla har ADHD" och det gav många skratt men också allvar. Efter det var det mingel och skumpa. Vi var en hel del som fortsatte vidare med minglet och jag tog bussen hem vid 21.

Lördagen var vi hos yngsta brodern som fyller 29 och passade samtidigt på att visa upp sin nya lägenhet. Solen visade sig på sin fina sida så vi hade tårtkalas i trädgården. Vackert!

Hemma tidigt så vi grillade hamburgare och sedan tittade vi på film. Tror den hette på Äldre dar, med bl a Brasse Brännström i huvudrollen. Den var sådär.

I söndags var vi hemma hos Bettan med familj. Vi var 4 familjer där och det vi hade gemensamt var att vi var ett taight gäng 90-92, sedan har vi haft mycket sporadisk kontakt. Men vad roligt det var att träffas! Några hade fått nya män sedan sist och de var också trevliga. Vi pratade, skrattade och åt gott och 5 timmar senare var vi tvungna att bryta upp eftersom barnen skulle upp till sin första skoldag idag. Vi åkte hem glada och upplyfta av denna dags upplevelser.

Nu har jobbvecka 2 startat och jag har precis hälsat mina 2or välkomna tillbaka.

Inga kommentarer: