söndag 20 november 2011

Shoppat, myst och nu längtar jag till julpyntning

2 dagar på GeKås är avverkade. Allt på listan och liite till kom med hem. Men jag är nöjd över att inte ha överhandlat. Det blev en hel del schampo, duschcreme, deodoranter och diskmedel men också en hög med julklappar. Nu har jag bara någon julklapp kvar att fixa före jul.

Vi Bodde på Falkenberg stranbad och det var ett jättefint hotell. Fredagkväll åt vi där också. Rekommenderar deras restaurang. Trevlig personal, bra service och mycket god mat. Just nu serverades också julbord men det ville vi inte ha. Många hade bokat in sig på en hotellnatt med julbord och underhållning med Amigo-Ola och hans band. Jag och Maria hoppade det och stannade på vårt rum i pyjamas och slog in julklappar i stället.

Lördagen tog vi låång frukost och åkte inte till Ullared förrän efter lunch. Vi gick i de andra butikerna och åt lunch på Rosegarden Supreme, bra buffémat. Vi hade det mesta handlat på våra listor så vi gick bara in 2 timmar på GeKås. Lördagar på GeKås är katastroff. Hur mycket folk som helst och alla 69 kassorna var bemannade och ändå var det minst 30 minuters kö ut 2 timmar före stängningsdags. Innan vi for tillbaka till Falkenberg åkte vi in till ICA och handlade med oss en varsin räksallad och ramlösa, som vi tänkte äta till kvällsmat.

Lördagkvällen var lugn på vårt rum med lite fixande med våra inköp, salald och Så mycket bättre.

Idag blev det lång frukost igen. Tyvärr smakade inte äggröran så gott men det fanns många andra köttpålägg, ostar och grönsaker som man kunde festa på och gott kaffe.

Vid lunchtid checkade vi ut och vi styrde våra fulla bilar mot våra hem. Vår trevliga helg var över för denna gång.

Hemma tog det sin lilla tid att stuva in allt i hyllor och skåp. Barnen och mannen blev glada för sina saker de beställt. Kul!

Tänkte gå på konst/fotoutställning när jag kom hem men tiden blev knapp orken tröt så nu blev det en stund i soffan innan lammsteken.

Vi såg så mycket juligt på GeKås så nu längtar jag till att få julpynta. Ungdomarna har putsat fönstrena till mig så jag kanske fuskbörjar så smått i veckan med julgardiner och juldukar. Nästa helg blir det lussekattbak också, vanliga och LCHF anpassade.

2 kommentarer:

Helena sa...

Låter jättemysigt med en shopping och mys helg!!
Jag har också tjuvstartat i dag och satt upp lite adventssaker medan mannen putsade våra fönster och sonen städade huset. Skönt att ha en del gjort!
Ses snart!
Kram

madde sa...

men åååååå - jag vill ha receptet på lchf lussekatter. jag har hållt på i 4 v på måndag o är jättetolt över mig själv :)
nu tror jag att jag varvar lite gi o lchf - då jag äter även grönsaket under jorden som morötter men det är ok tycker jag...... kram å dig o kämpa på <3
madde